VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En arbetsdag

Ja idag åkte alla barnen till farmor så jag kunde jobba undan lite här hemma. Skönt för då slipper jag stressa över allt som jag inte hinner.

Hann att göra en hel del men har givetvis en massa kvar. Förberedelserna för Mamma Boot Camp Östergötland är iaf näst intill klara. Nu väntar vi bara på att alla trycksaker ska komma. Ska bli så kul att komma igång på riktigt.

Varken igår eller idag hann jag med att gå ut och gå. Jag hoppas jag får till det ikväll och så några plankor på det tänkte jag.

Kostschemat går jättebra men i vanlig ordning så blir det en dipp efter ett par dagar för att det inte hänt jättemycket. STOPP STOPP STOPP JAG VET att jag inte kan förvänta mig det och att det är det långvariga som räknas men jag får alltid en sådan dipp efter ett par dagar.

Dags för middag snart, wokade ovanjordsgrönsaker och hemmagjorda biffar. Smaskens!!! Åsså lite Cola Zero på det, JA det är min last det där satans aspartamet.

Detta är det jag ska tillbaka till:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dessa byxor kan jag inte knäppa idag....behövde skärp då

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja det är ju iaf mig själv jag jämför med JOBBA JOBBA JOBBA!!! Innan jul ska jag vara HELT klar är det tänkt och relativt nöjd långt dessförinnan!


Kommentarer


  1. Linda 26 juli, 2012 on 04:39 Svara

    Snygging, har aldrig sätt dig i klänning 🙂 Är det någon som kan lyckas så är det du. Jag vill också få en sådan platt och fin mage 🙂 Kram

    • bissensmamma 26 juli, 2012 on 09:20 Svara

      Tack Linda! Jag hoppas att du har rätt. Enda fördelen med att fått gå upp på riktigt en gång är väl kanske att jag skulle uppskatta att se ut som förut. Då tyckte jag nämligen att jag var tjock. Hur stört som helst. Kram

  2. Carola 26 juli, 2012 on 06:23 Svara

    Åhh ja ska föda bebis på söndag och tanken är att ja ska neeeeeer i vikt:) så fort som möjligt…. Började du promenera direkt?

    Hälsningar Carola i Linköping

    • bissensmamma 26 juli, 2012 on 09:23 Svara

      Jag blev snittad så det tog 2-3 v innan jag kände att jag kunde röra mig som vanligt. Började gå lite smått, sen var jag lat ett tag. Nu idag kände jag att jag kan träna som förut.
      Kom på http://www.mammabootcamp.com hos mig med din bebis så fort du kan.
      Klart vi ska bli snygga fort igen.
      Kram och lycka till på förlossningen.

  3. Carola 27 juli, 2012 on 04:50 Svara

    Tack för svar! Tycker kosten är svår dock 🙂 ammar du?

    • bissensmamma 27 juli, 2012 on 06:30 Svara

      Nej vi fick inte igång amningen ordentligt efter gulsoten. Så det där med att allt bara rasar av för att man ammar det gäller inte mig.
      Kommer du på mamma boot camp kan vi sätta ihop ett kost program. Eller maila mig på [email protected] så kan jag skicka lite alternativ. Klart vi lyckas. Jag började ett nytt kostschema i måndags och märker redan hur det hjälper. Kram

  4. Viktoria 28 juli, 2012 on 10:45 Svara

    Jag fick barn den 29/5, 3 veckor för tidigt… hade en hemsk graviditet på så vis att jag var tvungen att ligga & vila pga alldeles för kraftiga & många sammandragningar. Jag som var van att vara ute med hunden ca 3 timmar per dag & cykla ngn mil i veckan (fram och tillbaka till jobbet) fick nu ligga i soffan & jäsa… vilket resulterade i alldeles för många hemska kilon som ska bort efter graviditeten 🙁
    Jag äter efter GI och promenerar 1-2,5 timme per dag + lite styrketräning hemma på ca 20-30 min varje dag… men jag går inte ner ett gram 🙁 Håller på att bli tokig!! Så du får gärna dela med dig av tips som kan vara nyttiga och få kilona att rasa 🙂

    • bissensmamma 29 juli, 2012 on 03:05 Svara

      Ja du jag går ner just nu och jag äter GI fast med minimalt med kolhydrater. Ser till att hålla koll på kalorierna och inte ligga över 12-1300 per dygn. Sedan lägger jag in några pass i veckan där jag tar i ordentligt alltså maxar tex spinning. Det funkar MEN det går inte snabbt och jag har halv om inte hel PANIK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna