VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att komma igång

hemsidan boot camp

Ja det var ju just det. Jag har ju gått och varit livrädd för att alla muskler i princip ska vara borta och att det ska kännas helt ihjäl och komma igång efter graviditeten och kejsarsnittet.

Idag körde jag mitt första hemma pass och jag måste säga att jag tycker att det kändes över förväntan. Visst är jag otränad men inte utom hopp. Fokuserade på bål och ben just idag och känner mig sugen på att köra mer. Det är dock lite saker som ska inhandlas till min lilla träningsplats här hemma hade jag tänkt.

Idag är farmor barnvakt så jag har fått tid att jobba på med lite saker och det känns ju bra.

Nu är schemat klart för höstens Mamma Boot Camp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmälan görs här>>

Även hemsidan har fått sig en del uppdateringar så nu är detta projekt ganska klart så att jag kan gå på nästa. Det har ju blivit en del som ligger och väntar just nu eftersom jag inte haft så mycket tid. Igår postade jag 20 paket och fler ska det bli innan veckan är slut.

Jag älskar verkligen det jag gör och det är så nyttigt att komma igång. Hade du frågat mig hur jag mådde för en vecka sedan hade du förmodligen inte känt igen mig. Helt nere utan att direkt veta varför. Tydligen kan det bli så när förlossningen krånglar och amningen inte fungerar som den ska. Nu känns det dock som jag är på gång igen.

Pojken min växer så det knakar vilket givetvis också gör att jag kan koppla av lite.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna