VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helt slut

Det har gått bra idag tycker jag. Eleverna sa inte så mycket men jag tror att jag kanske inspirerade någon. I en klass med ett tjugotal elever kan man inte heller räkna med att alla ska vara entreprenörer och intresserade av mig och mitt förhållande till entreprenörskap Nej det kan man ju faktiskt inte. Det fanns dock en eller ett par som vågade ställa frågor och ja det kändes helt ok.

Tänk om det hade funnits ett businessgymnasium när jag var 16. Hmm undra om jag valt det då??

Jag fick frågan om jag såg mig själv som en framgångsrik affärskvinna???!! Vad svarar man? Jo ja fast allt har ju inte gått bra, men det gjorde det ju å andra sidan inte för Steve Jobs heller.

Nu ska jag ta en powernap innan la fammilia kommer hem.

20120329-170244.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna