VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag misslyckas tom med att köpa blöjor…

Lilla killen vågade visa sitt kön denna dag..

Ja så var det inatt. Hela natten har jag fått ha vår underbare lille son i mina armar och det har varit helt underbart. Amningen fungerade ganska bra och han var en mycket snäll pojke. Dock lyckades inte jag så bra med att vara en vårdande mamma. Jag glömde honom lite här och där så han ramlade ner från sängen, skötbord mm. Sedan skulle jag bara lämna honom en stund för att köpa blöjor men inte ens det kunde jag göra. Helt sjukt, nog för att jag många gånger tvivlar på mig själv men riktigt så illa är det inte. Tro det eller ej!!

När jag vaknade var det med blandade känslor, dels lyckan över mötet och sedan ångesten över misslyckandet. Nej nu vore det bra om han bara kunde ta och komma ut, eller nej, om tiden kunde skynda på så att det var dags för honom att komma ut.

I fredags var vi åter igen på 3D utltraljud hos Dr Anders Selbing på Crocus i Linköping. Han är bara för fantastisk och hela grejen är helt fantastisk, jag kan inte förstå att man inte kostar på sig detta även om det kostar 1500:-. Jag blir bara lycklig av att vara där, haha. Barnen var med och för dem var det spännande men svårt att greppa. Fast nu sitter bilden på lillebror på väggen och barnen pratar vilt om honom.  Ja visst längtar vi allihopa.

Här kommer lite bilder från ultraljudet:

Lilla killen vågade visa sitt kön denna dag..

Navelsträngen mellan mig och Wilton

Jag vill vila nu mamma!!

Snart får vi gosa med dig!!!

 

Men som jag sagt nu börjar jag bli tung, framförallt i benen och fötterna och de sväller upp och gör ganska ont lite då och då. Träningen känner jag av ibland så snälla Kristina som är sjukgymnast har gett mig ett bälte som jag använder och det känns jättebra med det.

Bälte för ökad stabilitet


Kommentarer


  1. Jens 22 mars, 2012 on 09:31 Svara

    Crocus är grymt bra, rekomenderas till alla som ska ha barn, det är värt pengarna.
    Kul att det börjar närma sig nu Jennifer:)

    • bissensmamma 22 mars, 2012 on 09:57 Svara

      Ja det är ju verkligen jätteroligt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna