VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baloo vår vackra briard

Han är så vacker vår briard. Jag har haft honom sen han var valp och han har verkligen präglats av mig. Vilket givetvis leder till att just jag tycker att jag har världens bästa hund.

Kärleken från honom är obeskrivlig och kan inte ersättas av någonting precis som kärleken till Calle fast på ett annat sätt. Calle och Baloo de viktigaste männen i mitt liv än så länge snart är de 3 och alla med olika typer av kärleksrelationer till mig som jag inte klarar mig utan.

Kärlek, det är väl härligt. Det blir bara starkare och större desto mer man slösar med det. Ja så är det ju och ändå finns det människor som håller inne och inte visar eller delar med sig.

Nu när vi ska få en liten bebis är vi noga med att Baloo ska få känna sig sim en del av familjen. Det märks tydligt att han känner att det är någonting på g och för mig är det viktigt att han inte ska känna sig utanför. Så han är med på allt överallt, just nu är han dock hos farmor och myser.

Nä nu börjar jag bli hungrig och jag har en del jobb som måste göras.

Bjuder på en bild så länge, på den går ni även se mina älsklingsstövlar från Italien. De står i garderoben just nu och väntar på att matte ska komma i form igen.
Vi hörs om en stund.

20120311-083102.jpg


Kommentarer


 1. Marie Tarin 27 mars, 2012 on 09:07 Svara

  Hejsan Jenniefer och Baloo…!!

  Vad roligt att jag hittade er på nätet. Hoppas att ni har det fint båda två. :-)
  Visst fick Baloo en JÄTTESTOR tårta igår…?? För han fyllde fem år som alla hans busar till kullsyskon.

  Baloos mamma ”Hannie” är nu 10 år, men fortfarande glad, pigg och sprallig…
  Vi har just nu en kull valpar som är fem veckor gamla, efter Baloos syster Gullan. De är helt UNDERBARA… 😉

  Hör gärna av dig om du har tid och lust… :-)

  Hälsningar från Marie & Benka i norr

  • bissensmamma 27 mars, 2012 on 09:27 Svara

   Hej! Gud vad roligt att ni hittade hit. Baloo har det så bra här i Sverige med oss, världens bästa hund verkligen!!! Han fick en bra födelsedag här hemma, åka till farmor, det är grejer det 😉
   Vad roligt att höra av er!!! Vi funderar på att skaffa en kompis till Baloo men en mindre sort kanske så att barnen kan ta hand om den mer. Jag hör av mig. Hälsa alla!!! Baloo hälsar tillbaka såklart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna