VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött på att känna mig som en padda

Gravid och fet som en padda

Ja det är jag och så är det!! Att pusta och anstränga sig när man ska ta på sig ett par skor, strumpor eller gå från golvläge och upp, upp från sängen etc är inte riktigt min grej. Jag tänker på alla överviktiga människor som har det såhär jämt. Hur orkar de? ALLT ALLT ALLT är ju jobbigare prata inte om de dagliga uppgifterna i hemmet. För första gången i mitt liv upplever jag att man kan bli trött av städning, det har jag skrattat åt förut.

Nej att bli som en padda är inte min grej alls och jag önskar att det tar slut snabbt. sedan vill jag ju gärna ha lillen utanför och gosa med honom hellre en inneboende i min mage.

Igår blev jag så trött på att känna mig klumpig och jämt ha andnöd att jag helt enkelt blev förbannad. Så på mitt skivstångspass lade jag på extra vikt för att få pressa ut lite aggressioner, det funkade men när jag kom hem igen blev jag lika arg igen…och idag känns det likadant.

Nej jag ser fram emot att få träna upp mig efter förlossningen och komma i min livs form. Fik just bekräftat av min underbara sambo att det är ok att jag bygger ett litet gym i garaget. TUMMEN UPP FÖR DET!!

Hörs senare! Dags att skjutsa barn till dagis! Tjipp!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna