VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag ska börja med Mamma BootCamp®

Jag skulle vilja ha lite hjälp med en undersökning. Snälla svara på följande frågpor, lämnar du din email så är du med i utlottningen av ett pris. Tack för hjälpen!

Klicka här  för att deltaga i undersökningen.

Ja nu har jag anmält mig till utbildningen Mamma BootCamp® 

Det ska verkligen bli jättekul att få göra något nytt och så räknar jag med att leda grupper i det i min region här. Bor du i området och är intresserad så håll utkik!!

Mamma Boot camp Östergötland Linköping Åtvidaberg

 

Mamma BootCamp® står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet utomhus för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor!

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler. Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven.

Har du ingen möjlighet att gå till gymmet, gillar frisk luft, vill träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är Mamma Boot Camp definitivt något för dig!

  • Du slipper kostnader för gymmedlemskap
  • Får handledning av tränare som är utbildad inom området
  • Barnet är med och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt
  • Du är ute och får frisk luft, ett utmärkt sätt att börja dagen på!
  • Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt naturligt stöd

Kursen i Mamma BootCamp® leds av Olga som just nu är mest aktuell från Biggest Looser. Jag vill att det ska vara NUUUU är såååå sugen på att gå kursen och komma igång. Sedan i höst blir det ju Wilton och jag som kommer leda grupper.

Olga är min förebild efter 5barn har hon sin livs form, kan hon så kan jag!!

Olga har tom fött tvillingar:

Som sagt kan hon så kan jag!!

Sagt av Olga: ”Tvillinggraviditet under 2009 orsakade återigen stor viktuppgång och det var ”upp till bevis” för min del.  Allt jag lärt ut till andra mammor har jag tillämpat på mig själv och idag, 5 barn senare, är jag i mitt livs form.”

Be ready bacause HERE I COME!!!

Till Wilton:
Vi ska bli sportiga du och jag och pappa va? Du är ju redan nu med på så mycket träningspass och eftersom du känner av mina endorfiner antar jag att du gillar det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna