VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magen gör sig påmind…typ hela tiden!

Ja nu kan man säga att magen gör sig påmind hela tiden. Den är inte längre så lätt att dölja så alla ser den och det kan jag iof tycka är skönt. Nu har dock lite andra saker ”poppat” upp…

Helt plötsligt är jag som en gammal tant när jag ska ta på mig skor eller resa mig från sittande eller liggande. Sitter man och hör på mig så hörs ett ständigt pustade och stånkande. Jag känner mig otymplig och det tar emot lite överallt, själv är jag väldigt förvånad över detta då jag inte ser mig själv som höggravid ännu men det är väl dags att inse att det är den fasen jag närmar mig.

Fina gravid mage!!!

Att kolla på TV är varken lätt eller självklart för att sitta skönt i en soffa är ingen lek. Helt upprätt går bra även om trycket jag har i övre delen ev magen även då gör sig påmint och jag var och varannan minut får kippa efter andan. Det går iag men det kan ju vara skönt att på kvällen kanske luta sig lite bakåt eller småligga lite. DET GÅR ICKE!! Då trycker det så mycket att jag till sist tror att jag ska kräkas.

En justerbar hästens är bra när man är gravid

Väl i sängen kan jag skratta mig lycklig att Calle hade en hästens säng som går att höja och sänka för det är en hel del pyssel med inställningar innan jag ligger i ett läge som ev kommer kunna innebära sömn. Så första halvan av natten sover jag nästan inget och sedan lagom ett par timmar innan  det är dags att gå upp, ja då somnar jag in ordentligt. Även om jag legat skönt förut så har jag iof inte sovit en hel natt på 15 år iaf men då kunde man ju ligga och mysa. Det går inte direkt nu… Jag ska inte gnälla för jag mår bra nu om vi jämför med att jag i 17 veckor bara spydde hela tiden så jag är nöjd ändå, vet dock inte hur jag kommer ställa mig till detta om det fortsätter i 14 veckor till, vilket det givetvis kommer att göra.

När Calle gick till jobbet imorse vid fyra hugget satte han på ett massageprogram till mig. DET ÄR KÄRLEK!! Tack älskling!!

Till Wilton:

Ja du äskling, vi har några jobbiga veckor kvar framför oss, jag antar att det inte blir lättare för dig heller eftersom din tillväxt gör att du får mindre och mindre plats. Det är bara att hålla ut!! Puss


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna