VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vattengympa vid graviditet

Vattengympa kan jag verkligen rekommendera. Igår var jag på vattengympa på Friskvårdspoolen i Linköping. När jag kom in var jag något sen och fick se att medelåldern var bra mycket högre än min egen men eftersom jag själv är vattengympaledare så vet jag att det handlar om vad man själv gör i vattnet. Så plums i och igång…

Härlig vattengympa på friskvårdspoolen i Linköping

Fart och fläkt, kanske inte till min favoritmusik men superbra ändå. Jag blev trött redan efter 5 minuter och det kändes så skönt att kunna hoppa och kicka och vara så fri som jag var innan jag lade på mig ca 10kg. Det skvätte runt mig och ibland fick jag en och annan blick men jag körde på.
Jag gillade magövningarna mycket eftersom jag tycker att det varit svårt att träna magen nu när den har en något annan form än innan. Ja bra och härligt var ordet och alldeles lagom. När det gäller träning så är jag egentligen inte så mycket för lagom men jag inser att det är lite annorlunda nu när jag är gravid. Wilton var lugn i magen så jag hoppas att han med gillade det.

Friskvårdspoolens personal var på Storken (min barnmorskemottagning) och presenterade sig. Nu kände jag till dem innan eftersom jag själv har haft pass i deras lokaler men du som är gravid, och bor i Linköping gå dit och testa det är verkligen jätteskönt.

När jag gick upp ur vattnet så kände jag mig tung som en elefant igen och log lite åt hur skönt det varit att vara lätt i vattnet. Jag ska helt klart tillbaka nästa onsdag!!

Babysim linköping

Glömde säga det att när jag kom till Poolen så var det massa bebbar där. De har ju simskola också. Åhhh vad jag längtar tills vi kan gå. Jag passade på att göra klart att det finns en plats i höst så fort vi vill vara med. Det får vi hoppas att Wilton kommer att gilla. Ni som redan har era bebbar måste passa på att anmäla er nu såg jag, det är köer till hösten.

Till Wilton:
Som du sprattlar. Det känns som om jag har en liten fisk bakom blygdbenet. Enligt barnmorskan växer du och ligger i övre kurvan för tillväxt. Vi mätte 26 cm i tisdags. Är det svärfar du kommer att brås på månne, han är väl lite mer än 2m lång.
På lördag blir det kalas för pappa som fyller år, hurra hurra hurra hurra!!! Men vi får inte glömma Farmor som fyller samma dag och farfar som fyller idag!
Mamma hade bra värden så jag gör mitt bästa för att du ska må bra 100/60 i blodtryck, 122 i blodvärde och 4,5 i socker. Vi är ett ”normalt” team du och jag Wilton men världen kan ju bara vänta lite för snart, snart så…. ja du vet ju 😉

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna