VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar om livet i min mage..

Herregud vilken natt. Både härlig och jättejobbig och drömmarna talar sitt tydliga språk.

Mina drömmar under graviditeten

Jo förstår ni, inatt kom han ut lille Wilton, söt som den sötaste och mitt hjärta hettade till varje gång jag fick se och ta på honom. Jag bytte kläder och fixade och styrde och allt var helt underbart MEN det var inte bara glamour, jag kunde inte riktigt ta hand om honom utan tappade lite hit och dit och tryckte in nappen för hårt och kunde inte amma alls. Helt stressad sprang jag omkring med lille Wilton på armen och trillade i poolen och ja Gud vet allt.
Det hela slutade med att pappa Calle skulle lägga ned honom i sängen och vek honom dubbel och lille Wilton inte fick luft på nästan en hel minut. Fatta paniken!!!!

Mardrömmar under graviditeten stör min sömn

Jag är nog ganska rädd för att jag inte ska kunna ta hand om en liten bebis iaf, även fast jag vet att jag kan det. Jag har ju övat så mycket att jag vet vad det handlar om. Klarade jag av att springa runt i huset och hoppa över dammsugaren med min nyfödda lillasyster på armen när jag var 11 så ska jag nog klara det nu va??

Är det fler som jag som drömt såhär mycket när ni var gravida, jag upplever att min sömn blir helt rubbad och att jag knappt får någon vila alls.

Till Wilton:
Mamma stressar men jag hoppas att det inte drabbar dig. Jag vill ju bara att allt ska bli så bra när du kommer. Jag känner dig mycket nu, långt ner i magen ligger du och far runt och sparkar, det är mysigt men samtidigt väldigt konstigt att känna dig.
På middag en lördags bara for jag till för att du träffade så långt ned, så blev alla varse om lilla Wilton i magen, det är bra att du lär dig ta plats redan nu!
Jaa pratar inte så mycket med dig, men jag klappar på magen och då brukar du bli stilla en stund. Vi kommer ju prata massor sen och jag är ju ingen tyst person så min röst hör du ju. Pappa brukar prata med dig innan jobbet och när han kommer hem och när jag talar om att du är vaken, det börjar bli dags att lyssna på musik säger han… så det kommer väl snart. Han tänker nog inte på all musik du hör när vi går på spinning och andra pass du och jag.

Nu har jag anmält oss till utbildning i april och maj på SAFE i yoga för gravida och träning för gravida och nyförlösta mammor. KUL KUL KUL!!

Nu bär det av till barnmorskan!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna