VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morfar gör en spjälsäng

Ja det är sant, är det inte helt fantastiskt? Jag hittade en spjälsäng på nätet som jag vill ha men jag tyckte att den var dyr och så ville jag kanske ha en annan färg, blank vit eller svart. Min pappa är jätteduktig på att ”hantverka” och när han var på besök i lördags passade jag på att fråga.

Morfar ska göra en spjälsäng

– Det där ska väl inte vara några problem, sa Pappa under middagen. Vilket för övrigt var en paus i en totalfix av vår tvättstuga.

Så häromdagen fick jag beskedet att han börjat, han har tom varit på IKEA och köpt botten för att få det rätt så man kan höja och sänka. HELT FANTASTISKT! Jag tycker ju att det är så långt kvar tills lille Wilton ska komma men för morfar kanske det är helt lagom.

Jag är så glad att just han ville göra sängen. Tack Pappa!

Smart spjälsäng

Dessutom tycker jag att det var en riktigt smart spjälsäng och SNYGG!!! Wilton kommer att sova så gott i den…..hoppas vi.

Sedan kom det precis ett mail från Allt för föräldrar de har kampanj på barnrum. Jag blir helt sjuk av allt jag vill att vi ska ha….

Men det är ju så roligt!

Till Wilton:
Inatt har mamma fått sova ganska gott bortsett från några mardrömmar, skönt. Du var livlig som bara den igår men lugnar ned dig så fint när man lägger handen på magen och pratar med dig. Det är mysigt men tänk på att pappa gärna vill känna av dig med så försök att kicka till lite extra när han pratar med dig. Det är så härligt att få se leendet i hans ansikte när han känner dig, du kommer också att få se det sen.

Dags att åka och handla!!

Kram Jenniefer


Kommentarer


  1. angelixa84 24 februari, 2012 on 12:42 Svara

    Åh, vad snällt av han att fixa en sån åt er. Då kommer ni billigt undan jue :)

  2. -eedaaa- 5 mars, 2012 on 02:31 Svara

    Hej :)
    jag blev kär i sängen! Vad heter en sån? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna