VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En mysig kväll igår

Romantisk middag åhhh vad det var härligt!

Igår tog jag och Calle och drog iväg till Davidssons i Valdemarsvik för en bit mat och lite gott vin (för honom). Det var så trevligt att komma iväg och för första gången på mycket länge kände jag mig som innan jag blev gravid. Ja inte riktigt kanske men nästan. Allt illamående fick mig helt ur balans måste jag säga och det måste ha varit tråkigt även för alla här i familjen.

Igår fick vi dock en fin kväll på tu man hand och det riktigt kändes att kärleken bubblade. *blev helt groggy av lycka* Det var så mysigt att bara sitta där och mysprata och äta gott. Vi är båda så förväntansfulla och vi upplever båda att tiden går så långsamt, vi vill ju ha honom hos oss nu… Men tills han kommer gäller det att ta vara på tiden på bästa sätt, ja nu när det går och det inte är en massa illamående ivägen.

Vi funderar på att ta en resa inom kort för att få mer fin tid med varandra. Marocko eller Jordanien är det vi funderar mest på, någon som har erfarenheter?

Viktminskningsgrupp med anna Skipper där jag är Personlig Tränare

Idag startade Anna Skippers viktgrupp som ska pågå i 8v där jag är administratör och Personlig Tränare, ska verkligen bli jättekul!! Jag är helt övertygad om att vi kommer uppnå fina resultat!!!

2 strong passet där vi jobbar i par

Först dags för lite spinning och sedan ska jag och min vapendragare ”Sickan” ha en 2Strong, passet där våra deltagare arbetar i par. Passet är fullbokat vilket värmer ett instruktörshjärta. Nu kööööör vi!!!

Till Wilton:
Idag tyckte jag att mammamagen blivit mindre och jag har blivit lite som jag lovade mig själv att inte bli. Jag oroar mig för att det är något fel eftersom jag känner mig mer som vanligt än förut. SLUTA med det måste jag göra för oro är ju inte speciellt effektivt.

Det här med ett rum till dig ska pappa och jag jobba på lite grand, det är ju gott om tid att hitta en lösning tills du kommer iaf.

Nu du hjärtat kör vi lite spinning och sedan en timme ös till sedan blir det skönt att vila.

Puss


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna