VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vacker BungyPump promenad idag

BungyPump är bra träning

Det blev ett varv runt sjön här hemma med både stavar och hund. Jag måste säga att jag håller med Anna Skipper, BungyPump stavarna är helt fantastiska. Är man en person som gillar att vara ute och gå så är det rent av dumt att inte ha ett par så att överkroppen med får aktivering.

Många av dem som börjat använda stavarna blir dessutom av med både rygg och axelproblem. Ser man det från det hållet är 999.- en struntsumma tycker jag.
Jag som aldrig har sett promenad som träning kan äntligen göra det och det känns bra för då kan Baloo (briardpojken) och jag träna samtidigt. Dessutom är promenad något man kan göra hela graviditeten och på detta sätt håller man även överkroppen i trim.

Här kommer några bilder från dagens promenad. Sverige är vackert!

BungyPump promenad

BungyPump

Är du intresserad av att skaffa egna stavar titta här>>

Nu ska jag och min älskling åka iväg och käka något gott. Because I´m woth it…eller nåt!!

Ha en bra lördag mina vänner!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna