VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Populärt med en träningstopp så det kommer en utlottning till….snart.

Toppen som lottas ut inom några dagar (färg kan variera)

Toppen som lottas ut inom några dagar (färg kan variera)

 

Det var mycket populärt med utlottningen av träningstopp så jag kommer inom några dagar att köra en utlottning till. Håll utkik här i bloggen.

I övrigt har jag haft en helt galen dag där hela dagen gick till att fixa en apostill på ett papper som sedan skulle postas med DHL. Helt sjukt att det kan ta sådan tid. Kvällen avslutades med Sjung med Pettson och det var väl sådär kan jag tycka men det var ju kul för barnen att det händer något så det var väl ok.  Det är ju så kul när det händer något här i byn *skratt*.

Dags för sängen, jag är helt slut, jag har ju en tendens att bli det nuförtiden. Tur att jag är så sugen på bebbe annars hade jag nog gått ihjäl av att vara gravid så tråkigt tycker jag att det är och som sagt det lär ju inte bli lättare 😉

Godnatt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna