VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag kräks av vitamintabletten

Någon mer som kräks av denna tablett?

Någon mer som kräks av denna tablett?

Helt sjukt men jag har anat det och nu VET jag säkert att det är så. Varje gång jag tar ACO´s vitamintablett KVINNA med extra järn och folsyra så kräks jag. Helt märkligt, den hinner bara ”landa” så är det dags att komma upp.

Dessutom kräks jag varje gång jag äter frukost bestående av smörgås, yoghurt musli eller fil. Så det är det ju bara att sluta med helt enkelt. Frukt går bra till frukost och just nu går det bra att inte ät alls med vilket inte alls gick förut.

BIG NO NO på morgonen av någon anledning

Gick in i vecka 17 idag och förstår att jag kommer att få räkna med att kräkas av och till ända tills den lille är ute. Jobbigt men jag ligger inte så ofta en hel dag längre utan bara mer spyr och sedan blir det bättre. Som ett nödvändigt ont att bara kasta upp och sedan kan dagen börja.

Japp nu är jag klar med ”det” så nu kan denna dag börja. SKÖNT!

Ny dag nya möjligheter

 


Kommentarer


 1. citymom 29 december, 2011 on 10:51 Svara

  Vad tråkigt =( Se till att äta det du är sugen på för stunden =) jag hade jättesvårt med tillskotten också, så jag åt mera frukt och grönt som är rikt på järn, c-vitamin osv =) Hoppas det går över =)

  • bissensmamma 29 december, 2011 on 09:52 Svara

   Tack snälla du!!!

 2. Fiffi 29 december, 2011 on 10:55 Svara

  Tycker så synd om dig som har det så här :O(
  Må illa är ju bland det värsta som finns!! Hoppas det går över vännen.
  Snart är det väl dags för rutinultrajudet!?? Sååå spännande!!
  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna