VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Illamåendet verkar faktiskt vara under kontroll = Träningen kan börja igen

Vår fina briardpojke

Ja nu har det faktiskt känts bra i några dagar så jag hoppas att det börjar klinga av nu så att jag kan börja röra mig och äta som jag brukar. Det har blivit mycket skräp på sista tiden då jag bara har kunnat äta det som passat suget för stunden. Nu har jag haft tur så det har inte bara varit godis men det har varit betydligt onyttige än vad jag brukar äta. Ja och det syns ju på vågen med. Redan 7kg upp fast jag bara är i vecka 16. Dock verkar viktökningen ha klingat av och jag hade faktiskt minskat 0,7kg över julhelgen. Observera nu att jag inte försöker gå ned i vikt utan har ätit men att det automatiskt blir bättre när jag inte mår illa hela tiden och det enda som hjälper är att äta.

Igår körde jag ett pass med mina BungyPump stavar, ja en timme måste det blivit ca för jag gick de 6km som det är runt sjön här hemma. Lerigt som bara den och mot slutet såg jag ingenting eftersom jag gav mig ut så sent. Men det var skönt och idag känns det lite i armarna. Jag gillart!

Jag var inte den enda som var skitig när jag kom hem, Baloo var som en lerhög så det blev duschen för honom. Vem är Baloo undrar ni, jo det är vår fina Briard pojke.

Vår fina briardpojke

Han är världens finaste men hans päls kan dra åt sig en och annan lerpöl. Så det blev en dusch för Baloo när vi kom hem. Det tycker han är så skönt EFTERRÅT!!! Kärt barn har många namn Baloo kallas för Baloo, Fisen, Ballen och BRORSAN av storasyster Alwa.

Tjena BRORSAN säger Alwa när jon kommer hem, Baloo blir överlycklig

JAg var lite orolig för hur det skulle gå med Baloo och barnen men det har bara fungerat hur bra som helst. Nu väljer han att sova uppe hos dem och är så lycklig när de är hemma. Kanske lika lättad av att få vila lite när de åker till mamma en vecka men åter igen lika kärt återseende när de kommer tillbaka.
Det enda jobbiga med Baloo är att han inte tål andra hundar, han biter dem helt enkelt. Detta är jättejobbigt. Baloo har bott i Turkiet och hans erfarenheter av andra hundra är jobbiga gatuhundar och det verkar omöjligt att ta ur honom. Tips mottages gärna.
Jag vet att husse har en ny fin bild på Baloo ska lägga upp den när jag fått den.

Hittade en fin bild på husse:

Hussse och min kärlek

 

Nej nu ska jag sätta mig och jobba och få en massa gjort hade jag tänkt. Vi hörs senare, tills dess fundera på det där med BungyPump verkligen bra jag är imponerad och jag är inte så lättimpad när det gäller träning som ni kanske tror. Här har ni en bild från ett av mina äventyr…

Ett av mina tidigare äventyr, äventyr ska det bli mer av här i bloggen.

Till Bisseen:
Usch jag drömmer så mycket nu, inatt drömde jag att din pappa inte ville vara pappa. En dröm helt tagen ur luften då jag vet att det INTE är så, ändå är det så jobbigt att drömma om det. 170 dagar kvar……
Jo jag har fått en ny craving med RESORB hahaha helt sjukt! Men det är klart, jag är dålig på att dricka så det är kanske ganska logiskt. Måste ner till apoteket och köpa fler…..älskar det där grumlet i botten…MUMMA!!

Kram på er!


Kommentarer


 1. Fiffi 27 december, 2011 on 10:16 Svara

  Skönt att illamåendet verkar ha försvunnit! Vi får hoppas att det är borta för resten av graviditeten nu!!
  <3

 2. Erika 27 december, 2011 on 10:29 Svara

  Haha, vad sjukt! Jag blev också helt sugen när jag såg paketet med resorb häromdagen. Fast jag tog inget, för det kändes inte helt rätt :p (jag är gravid i typ vecka 13). Ha det bra! :)

  • bissensmamma 27 december, 2011 on 11:33 Svara

   Jag kollade upp det och det är okej med resorb när man är gravid, tur för mig och nu kanske du med kan våga dig på den fantastiska drycken. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna