VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag gillar inte stavgång men Bungypump får högt betyg av mig

BungyPump stavrana som Anna Skipper rekommenderar får högt betyg av mig

Här kommer mina första åsikter efter mitt förts pass med BungyPump stavarna.

BungyPump stavrana som Anna Skipper rekommenderar får högt betyg av mig

Ja så jag kom ut idag och testade mina nya Bungypump stavar. Jag ska medge att jag var ganska skeptisk men att det inte krävdes många meter för att övertyga mig. De får riktigt bra betyg av mig. I början kändes det lite svårt att hålla takten, eller att ens hitta någon takt alls men det kom ganska snart.

Efter bara ett par hundra meter kändes det att det var effektivt. Ett supersätt för den som promenerar mycket att faktiskt få med överkroppen i sina promenader.

Anna Skippers BungyPump stavar fungerar, det kan jag intyga

BungyPump som gravid träning
För mig som gravid kändes det perfekt. Även fast jag bara är i vecka 16 har jag haft svårt att sköta min träning som innan eftersom jag har mått så illa. När jag mått illa har det varit väldigt svårt att hitta orken och styrkan att åka till gymmet. Inte just för att det är gymmet utan för att jag gärna går på pass och då måste man ju anpassa sig till den tid som passet är, det har varit näst intill omöjligt eftersom jag inte vetat när jag ska må illa eller inte. Då är ju stavarna perfekt. Bara att ta på sig skorna och ge sig ut i friska luften och promenera. Dessutom räknas promenader som mycket bra under graviditeten och här får vi med överkroppen också = Perfekt!

BungyPump passa alla även dig som vill hålla formen under graviditeten

När jag gick i skogen ( jag är både personlig tränare, instruktör och idrottslärare) hittade jag en massa sätt att variera stavången med för att ändra intensitet och aktiva muskler. En svensk uppfinning är BungyPump staven och jag måste säga att den är brilliant.

För mig är det dags att lägga in promenad i mitt träningsschema för första gången i mitt liv, eftersom jag inte räknat promenader som träning förut, men nu har jag en helt ny syn på det tack vare BungyPump.

Under promenaden idag blev det mörk så några bilder tog jag inte men jag lovar att det kommer.

Se till att skaffa dina egna BungyPump stavar här och häng på

De stavar jag provade nu hade ett motstånd på 4kg och det kändes som att det räcker just nu. Jag växlade i tempo mellan att trycka en gång för varje steg och mellan att ta det varannan och ta ut svängarna lite mer. Jag tänkte göra ett intervall program längre fram, vilket jag kommer dela med mig av.

Har du inga stavar men är intresserad av att skaffa så kan du köpa den här>>

Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag, kanske blir det ett nytt pass redan imorgon!!

Kram Jenna


Annons

Kommentarer


 1. Annika 11 juli, 2012 on 08:03 Svara

  Hej Jenna

  Jag har tänkt att köpa mig ett par bungypump men är i valet och kvalet om det ska vara 4 eller 6 kg. Jag är ingen van träningsmänniska men har börjar i år att komma igång, går på olika styrkepass sk bodypump sedan i april och i juli mån ”kör” jag fitnesskampen om du vet vad det är. Jag känner att mitt svaga område är armarna och vill verkligen träna upp dem. Vilka ska jag ta tycker du ??? mvh Annika

  • bissensmamma 18 juli, 2012 on 03:40 Svara

   Hej!
   Min erfarenhet är att 4kg räcker gott och väl. Du kan ju anpassa hastigheten och antalet nedtryckningar så mycket att det absolut räcker. MVH Jenna

 2. […] Ja så jag kom ut idag och testade mina nya Bungypump stavar. Jag ska medge att jag var ganska skeptisk men att det inte krävdes många meter för att övertyga mig. De får riktigt bra betyg av mig. I början kändes det lite svårt att hålla takten, eller att ens hitta någon takt alls men det kom ganska snart. Läs mer om mina erfarenheter av BungyPump stavarna här>> […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna