VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med och annonslänkar för Stadium

Räkna steg?!

Många av er frågar mig om vilken app/ klocka jag använder mig för att räkna steg. Helt ärligt så har jag enbart använt mig av telefonen fram till nu. Jag har tänkt att skaffa mig en klocka, men ville försäkra mig om att det skulle bli rätt modell för mig så letat reda på den som passar bäst för mig.
Tog bara ett år (haha) att hitta detta. Har en vän som tipsat om Fitbit´s klockor,
Så för ett tag sedan tog jag äntligen tag i saken.

Jag vill att den exempelvis ska räkna steg, kcal, puls
har lite koll på sömnen.
För mig är det ett plus om den är snygg med.
Jag har ju klockor så för min del var det viktigare men en bra skärm som kan visa många saker samtidigt. Men visst är det bra att man även ser vad klockan är ;).

Jag har valt att köpa en Fitbit Ionic IMG_1550

”Ionic från Fitbit är en vatten-resistent löparklocka som mäter din puls direkt vid handleden och som har inbyggd GPS, lång batteritid och stöd för musikuppspelning.

Klockan kan också användas för att få personligt anpassade löparråd och passar bra för till exempel löpning och simning. Den mäter bland annat antal steg, höjd och kaloriförbrukning, visar tempo och sträcka i realtid under löpning och registrerar sömn automatiskt. Klockan kan även anslutas till din smartphone via Bluetooth och kan då ge notifieringar om samtal och meddelande samt från kalender och appar.”

Jag har inte haft den så länge, men har hunnit använda i några dagar. Och än så länge är jag SÅLD! Skillnad mellan en klocka och en mobil är att den verkligen tagga alla steg du tar. Oftast har du inte mobilen på dig hela tiden och din ”dagsrymt” är svår att se. Men framför allt ger den mig sådan ”tränings-glädje”. Jag märker att jag försöker spräcka mina mål på rörelse varje dag. Det kanske kan vara på gott och ont.. men i nuläget efter julen är det en bra pusch att komma tillbaka i rörelse igen.

IMG_1475

IMG_1547

Det jag gillar skarpt är att den ha en bra batterinivå så på en vecka har jag
enbart behövt ladda klockan EN GÅNG.
Ska bli kul att se vad klockan gå för och jag kommer självklart dela med mig mer om vad jag tycker senare. Just nu är det även bra pris på den på stadium, 2499.- (ordpris:2999.-)
för den färgen jag har på klockan.
Så in och spana på den HÄR IMG_1545


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna