VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En premiär som man inte vill missa!

I fredags fick jag en helt fantastisk inbjudan i postlådan.
Det var en inbjudan till Danny Saucedo`s The RUN AWAY SHOW som ska köra igång den 31 oktober.
Jag var på hans förra show och det var riktigt grymt. Han är ju verkligen enentertainern och jag älskar att se människor som har sådan fantastisk rytm i kroppen. Det gör att man själv inte kan sitta still, oavsett om man gillar att dansa eller inte.

För er som följt mig länge eller som känner mig. Vet att jag verkligen har en förkärlek till Danny. Tycker han är så genuin och riktigt bra artist. Så ska bli fantastiskt att få gå på premiären av denna show som
ställs upp i Göteborg .

För er som är sugna på biljetter hitta ni det HÄR
IMG_1491


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna