VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jobbar du på förskskola?

Godmorgon,
gör mig redo för att ta mig till Jobbet. Många frågar mig om jag enbart jobba med Barnrumsinspo.
Och så har det sett ut under några år (till och från) men nu har det blivit lite förändringar igen!
Från och med september är jag tillbaka på min gamla tjänst på förskola 40%.
Det känns helt fantastiskt, dock med lite bakslag med vabb och sjukdom.

Jag längtar efter att få chans att komma ut och jobba rent praktiskt och socialt igen.
Att jobba så här som egen har funkat super (till viss del 😜) när Johan och jag jobbade ihop.
Men nu känner jag mer att jag behöver även mer socialt umgänge.

Förr var jag  iväg mer,  åkte överallt (event, mässor mm) men nu är jag mer stationerad hemma och känner att jag har ett ”merbehov”av att faktiskt få träffa folk på riktigt. Inte bara genom mail, telefon eller skypemöte.

Så jag jobbar någon dag på förskolan.
Det som är skönt är att man enklare kan planera sin vardag idag jämfört med för några år sedan. Jag vet exakt vilka dagar man jobbar hemifrån och vilka dagar man är på förskolan. Men också att jag idag är bättre på att planera in när allt ska göras. Får jag inte det gjort på dagen, löser jag det kvällstid.

De 40% som jag inte är här hemma på jobbet har jag löst med att outsourca ut delar av ekonomi och
material som ska delas.   Är så glad att jag har möjlighet till att göra båda delar och någonstans ska man nog finna ro i detta beslut med.

Klart att allt har en inledningsfas som idag när jag tackade nej till ett event som jag verkligen kände att jag ville gå på. Men jag måste någonstans landa i att jag inte kan vara på två ställen samtidigt och inte heller ha dåligt samvete över det. Så någonstans så känns ändå denna nya del i livet som en bra plan för mitt mående och för familjen.

Ha en fantastisk tisdag <3img_1309.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna