VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndag och livet är igång igen!

Hej finisar, äntligen fick jag upp datorn.
Blir så konstiga dagar när Isabelle är hemma.
Igår vaknade hon med galen hosta igen….
För någon som läser ”hosta” låter det kanske märkligt att ha hemma ett barn från förskolan bara pga hosta.
Men för er som har barn med förkylningsastma är det nog enklare att relatera. Hon har varit uppe halva natten och idag när hon vaknade var samma hosta igång. Märker dock nu att hon är pigg och glad, men vi har fått en tid här i eftermiddag för en läkarkontroll igen. Det pratas om en medicin till för att få hennes ”andning” i rätt fas. Slippa slemmet, hostan och allt som ger henne svårigheter att hålla sig pigg och glad.

Idag hade vi Hallandsposten här hemma för att prata lite om jobbet, familjen, barnrumsinspo i helhet. Insåg då att det är 6 år och snart 7 år sedan allt startade. Barnrumsinspo har ju tagit olika resor genom åren. Men känns nästan som en familjemedlem som växer och växer för varje år.

Jag tycker nästan alltid att jag svamla när jag intervjuas, men det burkar oftast bli bra när det kommer på print. Jag blir alltid lika ställd när jag får frågan hur ser din dag ut?

Ibland kan jag knappt svara på det, då ingen dag är sig lik. Är nog den absolut svåraste frågan att svara på.
Framför allt som idag.. idag blir det inget jobb fören nu i en timma medan Bellis sover. Sen är det dags för läkaren med henne och sen hämta killarna. Det som var planerat att fota och ligger i redigeringsmappen får göras ikväll istället. Men ska bli kul och se vad Hanna på Hallandsposten knåpat ihop om hela Barnrumsinspo.

Hoppas ni får en fin dag

CBD8DA2E-60E2-48CA-9FAF-5290CE2336B5


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna