VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nytt till barnrummet

Igår satt jag hela eftermiddagen och spånade på Henris rum, med en liten intervju så fick jag fram att han vill ha lite mörkare rum, med skog eller djur i rummet.
Både han och Wilhelm är inne på det just nu. Han vill gärna ha ett skrivbord för när han ska göra läxorna, en egen garderob (slippa dela med Lillebror), Henri älska grön, blå och vill gärna ha in det i hans rum. Jag vet inte hur ni har det hemma. Men Henri är ingen lekare längre, han leker med Wilhelm när han känner för det. Annars är det pyssel och spel för hans del. Känns tragisk att säga att han inte leker längre. Han är dock inte i behov av alla leksaker.

Så vi kommer fokusera på Tv:n i hans rum, skriv/pysseel-hörna och legot ska vara i hans rum.
Jag gjorde en liten moodboard till honom igår och han älskade det. Han blev genuint glad och jag tror att det kan bli riktigt bra med detta koncept.

Vi kommer börja med Henris rum. I normala fall brukar vi köra igång med halva hushållet direkt. Men det var när vi jobbade ihop jag och Johan. Barnen måste kunna vara någonstans under tiden det renoveras. Så nu börjar vi med Henris rum från noll.

Henris rum är lite mer jobb då han har en garderob med garderobsdörrar som måste flyttas. För att göra detta måste vi kommit överens om förvaringen och varit och inhandlat den först. Så detta projektet kommer ta ett tag, men hoppas att ni känner att ni vill hänga på vår renovering.
I detta rum finns även en panelvägg som vi satta upp när vi flyttade in i huset. Den har gjort sitt nu och kommer att försvinna. Sist vi plockade en panelvägg så fick vi spackla om hela väggen och göra om totalt. Så vi förvänta oss att det även kommer vara så denna gång.

Om det blir den här tapeten eller inte får vi se, men var denna jag tänkte på direkt när jag tänkte djungel, djur mm.


IMG_04861. Tapet // 2. Taklampa// 3. Spegel // 4. Kudde // 5. Sängkläder // 6. Barnsoffa // 7. Zebra lampa // 8. Tigerkudde // 9.Panterkruka // 10. Vägglampa
Annonslänkar. IMG_0473


Annons

Kommentarer


  1. Miranda 14 augusti, 2019 on 16:53

    Kommer bli jätte fint! Denna kudden kanske också passar in! :)

    https://www.rusta.com/se/prydnadskudde-kathy-p502115700101.aspx

  2. barnrumsinspo 14 augusti, 2019 on 21:55

    Men å tack det tror vi med. Å jaaa så fin. Måste in och spana på den ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna