VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ni som vet, vet!

Känslan över att röra sig med mina barn har varit ett av mina mål. Att kunna leka, busa och bara göra roliga saker ihop. Igår var jag påväg ut på promenad. Sen frågade jag killarna om de ville hänga på. Efter jag lyssnat till  Anders Hansen sommarprat kände jag att de måste röra på sig mer.  Ni som har lyssnat på hans sommarprat vet vad jag pratar om. Jag har alltid vetat att rörelse är viktigt för hjärnan. Men efter lyssnat på honom, fick jag någon aha upplevelse. Blandat med mitt vanliga mål om att kunna göra saker med barnen när min kropp blivit starkare gör våran runda igår till något jag är extra glad för.

Redan efter 100 m frågar lilla W, när är vi framme?!

Tanken var kanske 1-2 km men det rullade på så bra och vi småpausade lite, så vi tog en runda på 4,3 km. När vi kommit halvvägs kom det ösregn och barnen var så grymma för de brydde sig inte. Vi fortsatte som ett team och när vi var hemma efter 45 min så var de så glada att de fått följa med mig. Klart det inte gick så snabbt, inte det som var målet. Rörelse ska vara kul och detta ska vi göra om igen! De hade roligt och jag hade roligt. Det enda som betyder något ❤️ Stolt över mina grabbar. Brukar ni aktivera er med barnen?! 

Gillar ni inte sommarprat eller missat så finns det en ni inte får missa och det är just Anders Hansen. Lyssna på den HÄR40E15CD6-ACD0-4988-9BBF-2988F0781085


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna