VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En era håller på att ta slut.

Innan sommaren hittade vi Henri i soffan på morgonen. Han vaknade på nätterna och la sig på soffan. Vi undrade varför och svaret vi fick var att lillebror alltid snarkar. Så han kan inte somna om. Henri är som mig, vaknar enklare än andra i familjen och har svårt att somna om, när han väl vaknat. Vi pratade redan innan sommaren om att kanske dela på dem. Att de fick varsitt rum, men sen kom sommaren och det har legat på is. När jag kom upp imorse låg Henri åter på soffan. Så nu sitter jag här och planera två nya sovrum. Denna renoveringen ska bestå länge, så detta ska göras ordentligt! Det får helt enkelt ta sin tid.

Men ny färg ska in, nya garderober, panelen ska bort i nuvarande sovrum och helt ny inredning förutom sängarna. Det är två skol-killar vi har i hemmet till hösten. Då kanske det är dags att ta slut på eran om sova tillsammans. Å jag har verkligen befarat detta länge. Tycker det är så mysigt när de sover i samma rum. Men självklart måste vi lyssna på dem så dags för att göra om❤️ EB951171-D6CC-4388-A4F9-86A7DE6F15E2137AE86B-ED83-4DFE-8C56-0D3E1DA3E9B90B8FC73A-8487-4069-A72C-A50A37798FD2


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna