VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sluta blogga

Jag har fått så många frågor om jag slutat blogga?! Jag har faktiskt lagt bloggen åt sidan i sommar. Jag kände att vara hemma med 3 kids fick bli min fokus. Vi har haft en magisk sommar. Kärlek blandat med lite gnabb och bus. Precis så som en sommar ska vara. Mycket bad och god mat. Så jag har haft fullt upp. Men jag blir innerligt så glad över att ni läser bloggen och letar efter inlägg så nu kom en nytändning. 1 vecka kvar av sommarlov för killarna, sen kör allvaret igång på riktigt.

Men jag börjar jobba nu❤️ Även fast jag gärna haft 2,3 veckor semester till har jag verkligen fått en sommar med mina barn. Så nu är jag redo för rutiner och höst igen. Har ni börjat jobba?! 😘55FDF8A8-5640-490F-A6D0-323E66146AC1


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna