VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur gick viktresan under sommaren?

I juni slutade jag med PT under ett tag. Min tanke var attt jag skulle testa mina egna vingar och se vad jag lärt mig. Hur har det gått?

Fram till sista semesterveckan har jag snittat 1 mils promenad om dagen. Ätit gott, men tänkt mig för. Kände inget på kläder eller kropp och åkte till Spanien med en massa energi.

Sen åkte vi till  ❤️. Där hade jag bestämt mig att jag ville njuta av allt. Solen, värmen och sovmorgon. Men kroppen mår bättre med lite promenad så det blev det varje morgon. Däremot gällande mat var det 9 dagar där jag tänkte till extremt lite. Jag åt det jag var sugen på. Man märker att min kropp inte är van att få i sig bröd, socker, alkohol och annat gott. Så här sitter jag nu med en trötthet i kroppen som jag inte känt av på länge. Tack vare promenaderna har ändå kroppen fixat det och jag kunde njuta på det sätt jag hade tänkt mig. Men det går inte leva så hela tiden. Så det känns skönt att kunna komma in i rutin igen.

Idag ställde jag mig på vågen och borde nog inte gjort det.. men var tvungen. Jag har gått upp nästan 4 kg under denna resa. En del tror säkert jag skämtar, men jag kan inpricip inte titta på en pizza utan att gå upp i vikt. Det är nog mitt största problem. Har alltid varit och kommer alltid vara. Men vet ni vad det var värt allt. För nu är jag extra peppad över hösten. Jag vill få tillbaka energin, vilket jag är säker på kommer med rätt kost. Motionen kommer vara densamma den är jag djupt förälskad i och ska försöka på mig som mål 1 mil om dagen. Men även nu är det inte kilona som är viktiga. Det är känslan av energi och rörelsen i kropen jag är ute efter. Så nu kör vi❤️08B5AF05-610D-4EC0-A0A5-DF2F64AB3C48


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna