VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kommer nog ångra mig..

Imorse höll jag på att blåsa bort i vindarna. Såg ut att bli riktigt oväder, medan barnen sov jobbade jag in lite tid. Och när de vaknade bestämde vi oss för att ha filmdag. Är nog 4 veckor sedan vi hade lite ”film-väder” i Halmstad och visst är det lite mysigt med film och popcorn i soffan. Vädret gör ju halva känslan. När det blåser och regnar ute. Dock inser jag att vädret ska hålla på så här nu i några veckor…så lär nog ångra att jag säger att det är mysigt 😂  . Hade planer på Leos lekland idag, men detta var ju helt klart mysigare om ni frågar mig❤ 2019-07-02 09.09.30 1


Annons

Kommentarer


  1. MW 27 juli, 2019 on 21:42

    Hej, saknar dina inlägg. Kommer du sluta att blogga 😕. Kram

  2. barnrumsinspo 12 augusti, 2019 on 16:58

    Hej tusen tack <3 nu är jag tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna