VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Pox Clin

Vattenkoppor eller ej?

Jag har fått så mycket frågor kring hur vattkoppor ser ut och hur barnen varit under tiden vi haft dem.
Vad finns det för symptomer innan och under. Jag ska ärligt säga att jag blir inte klokare när jag väl haft koppor på barnen. För något år sedan trodde vi att vi hade  vattkoppor på Henri. Vi åkte till Vårdcentralen och de trodde inte det var koppor. Då hade Henri haft feber innan och fått några få prickar. Det var inte vätskefyllda utan bara lite prickar. Spelade inte någon som helst roll hur jag googlade, blev aldrig tydligt där heller. Men jag avskrev aldrig att det inte var vattkoppor ska jag ärligt säga och ibland kan man ha fel.
Jag har fått många frågor kring hur man verkligen kan avgöra om det är vattkoppor eller ej.

Helt ärligt jag vet inte. Wilhelm är ingen tvekan om att det var vattkoppor. Han hade vätskefyllda
blåsor redan från start. Medans Isabelle enbart haft 3 ”tydliga” och sen resten skulle jag lika gärna kunnat tro att det var bett. Båda har varit någorlunda pigga. Isabelle lite gnällig kanske, det var värst innan för henne. Hon hade feber och vaknade på nätterna.

Wilhelm har kliat på vissa ställen men med hjälp av PoxClin var vi förberedda den har ett patenterat ämne 2QR som bildar en mekanisk barriär, som minskar risken för infektion och främjar hudens naturliga läkningsprocess.

Så helt ärligt så är det så himla individuellt.

Jag tänkte jag kan visa hur våra koppor ha sett ut på Wilhelm.

Processed with VSCO with g4 preset

2019-06-12 01.57.10 1
Henri trodde vi ut in i det sista att han hade haft det. Men vips nästan 14 dagar. Efter de andra fått det var det hans tur.
Men det finns hjälp att få och vill ni läsa mer om Pox Clin kan ni göra det här!
Flaskan är extremt dryg och vi klarade oss på en flaska på hela barnaskaran.
Så bra!

2019-06-12 01.26.47 1


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna