VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Känslomässigt märkligt.

God morgon.
Jag är totalt SLUT. Hela kroppen säger bara nej nej nej, somna om igen. Denna helg har varit en väldigt märklig helg för både hjärtat och huvudet. Och det enda jag kan tänka nu är att det faktiskt tar ut sin rätt. Alla känslor som fick leva runt i kroppen i helgen.

I fredags var det dags att ta avsked av min moster, en kvinna som betytt så ofantligt mycket för mig. En otroligt vacker begravning och tårarna, känslorna fick verkligen komma fram. Wilhelm var med på begravningen och även han kände att kroppen bara ville gråta.
Att ha med barn är kanske något man verkligen få ta sig en funderare kring innan. Beror nog på vem som går bort! I detta fall fick killarna välja och W ville följa med för att få se kistan och blommorna. Men främst för att kunna trösta oss, sa han.

Det gick kanonbra och han var ett fantastisk stöd i kyrkan.
Efteråt var det bara att köra ner till de andra barnen i Halmstad och ladda om. PÅ kvällen somnade jag nästan vid 19.. sov helan natten och sen blev kroppen så förvirrad. Helt plötsligt skulle den ställas om till firande, vilket först var så svårt. Min farbror fyllde 60 år och hade ordnat stor fest för vänner och familj. Lite sen natt, med dans och lekar. Kan jag nu förstå varför jag också rent känslomässigt är helt urladdad. Inte just bara för att man varit på fest, utan att det har varit en energikrävande helg för just hjärtat och kroppen.

Men ibland får man bara lära sig lyssna på kroppen och vila.
Killarna stannade hos mina föräldrar inatt, Isabelle ligger och vila lite. Så efter jag jobbat lite här, ska jag försöka bara lägga mig och ta en längre vila tillsammans med henne om hon vill det sen.

Ha en fantastisk dag, kram2019-06-30 09.03.06 1


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna