VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Erfarenheter av Diastas?

Ah, jag visste nästan att det skulle komma till det. Igår var jag åter igen hos min kiropraktor och trots all träning för musklerna (så gott jag kan) så går inte min delning ihop. Jag har trott att ryggproblemen mest berott på min övervikt och det är säkert en av anledningarna. Men när det inte blir bättre och min kiropraktor säger till mig att det var dags att söka vård, så blir det allvar.
För har jag otur kan detta bli värre med åren och kan göra så jag inte kan återgå till det normala.

Jag vill inte vakna med huvudvärk, ryggont mer.
Hur stor min Diastas är vet jag inte. Men på torsdag ska jag kontakta min läkare och förhoppningsvis kan jag få tid och se vad detta kan bära av. Jag vill ju bara springa och röra på mig. Men min kiropraktor sa, ingen löpning fören du haft kontakt med läkare. Har ni några erfarenheter kring Diastas? Jag vet knappt innebörden av det.
Kram

IMG_1502


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna