VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Poxclin

Har era barn haft det?

De flesta av oss har vattkoppor i småbarnstiden, jag kan än idag komma ihåg kliandet på kroppen en varm sommardag då mina koppor slog till. Jag skulle gå på marknad med min mormor och fick snällt stanna hemma. Jag vet inte vilket som var mest traumatiskt, kliandet eller att marknaden uteblev. Men i mitt minne är det nätterna av kli och frossa på något vis. Jag var 7 år och när jag fick barn önskade jag att barnen skulle få vattkoppor i tidig ålder (självklart inte som bebisar) eller tidigare än jag fick i alla fall. Nu vet inte jag vad som är tidig eller sent. Men så här är det, inte några av mina barn har fått det än och nu är Henri 7 år. Så det blir inte riktigt som jag ”tänkt mig”. Men jag inser nu att det ligger bara och väntar kring hörnet. Därför är det extra ”roligt” att få göra detta samarbete med PoxClin.

För i somras så fick vi lite röda utslag och jag frågade er på Instagram vad ni trodde det var. Många svarade vattkoppor och sa till mig att åk och köp PoxClin, så kommer ni klara av det utan att de kliar sönder sig själva. Jag gjorde som ni sa och tog ert råd, nu visade sig att detta var falskt alarm. Men där av extra kul som sagt att jag faktiskt får sprida PoxClin´s goda rekommendationer vidare till dem som ska in i ”vattkoppstider” framöver. Jag kan ju då inte tala från erfarenhet. Utan mer bara berätta vad produkten står för och varför vi har en tub hemma i skåpet.

Varför ska man använda moussen?

När jag hade vattkoppor kliade jag sönder mig själv, när det var över hade jag små fula ärr som jag fått leva med i alla år. Detta kan PoxClin motverka eftersom coolmoussen lindra klåda, vilket också gör så det blir lägre infektionsrisk.

Hur hjälper den?

Produkten har ett patenterat ämne 2QR som bildar en mekanisk barriär, som minskar risken för infektion och främjar hudens naturliga läkningsprocess.

Var kan man smörja och vem kan använda den?
Det finns ingen åldersgräns på moussen och den kan användas på hela kroppen.
Undvik kontakt med ögonen.

Du hittar PoxClin här!

1970-01-01 01.00.00 63 1970-01-01 01.00.00 621970-01-01 01.00.00 64


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna