VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Viktresans resultat

14 veckor är helt avklarade och vår hälsoresa rullar vidare. Efter 14 veckor så känner jag mig levande igen.

Det går inte förklara, men jag ser att jag ler oftare. Jag vill busa med barnen och det ger mig så mycket energi att bara få ta en promenad. Vilket mer har varit jobbigt tidigare.

I söndags var det invägning igen och mätning.
Visst märkte jag att det rusade neråt fortare i början. Men för mig spelar inte det någon större roll. Jag ser det som en resa mot ett mål som jag ska hålla. Tidigare viktresor har varit mer av andra kortsiktiga mål. Tanken kanske har varit den samma. Men jag har inte haft psyket med mig riktigt. Då skulle det nog enbart gå fort och jag hade inte ro till att vänta in den stora förändringen. Utan då körde jag bara på och tröttnade.

Nu känner jag att min tankebana är annorlunda detta är nog enbart för jag inte bara gör det för att se minus på vågen. Utan för att faktiskt ha mer ork.

Nu har resan tagit mig -12 kg
Och – 29 cm i midjan.
Det är helt fantastisk, jag vet att jag har en bra bit kvar för att vara helt pigg. Men det får ta sin tid.
Mitt leende är så stort just nu och orken en helt annan så nu fortsätter vi.

Johan har med tappat en hel del – 13 kg och i skrivandets stund vet jag inte hans mått (insåg jag nu). Men alltså han är en helt annan människa. Så impad av honom. Tillsammans har vi tappat 25 kg. Det är helt fantastiskt!

Hoppas ni vill fortsätta följa vår resa <3 Ha en fantastik Valborg.

3D6F5E25-02F1-4C0E-A4B1-A74F4321450B 7F8D05BF-BF6F-4051-8372-45D519588F28


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna