VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur gör vi med Isabelle?

Jag fick många frågor kring lilla Bellis och hur vi gör med henne framöver.
Det kommer inte ske så hemskt mycket för henne fören hon skolas in på förskola i Augusti.
En del undrade om man få ha hemma barn medans andra är på skola och förskola. Och Henri är det skolplikt på så han måste vara på förskolan. Vi har även satt in han några timmar på fritids nu vilket är förändringen för honom.  Wilhelm har i nuläget gått 15 timmar på förskola. Men med en mamma som jobbar heltid istället för tidigare. Så ska ha med få någon mer timma på förskolan.

Och känns som en snabb men bra övergång för dem. Till hösten ska de båda två gå på fritids några timmar, så då blir det inte en chock med längre dagar för dem.

Gällande Bellis kommer och förskola är det ett beslut som kändes bra. Är helt säker på att hon kommer trivas som fisken i vattnet, det har killarna gjort den tiden de varit där och vi har fått samma plats till henne. Vilket självklart känns bra för oss.

I nuläget finns det inte så mycket vi kan göra. Hon kommer vara hemma med mig. Hon har ganska bra rutiner med en vila på förmiddagen och en på eftermiddagen ( vilket är nu).
Så med lite hjälp från mina föräldrar kommer hon vara hemma tills dess. Eftersom att allt går så snabbt nu och vi snart är inne i maj hinner vi omöjligt få en plats till henne nu (är ju brist på dem med) så vi får pussla lite.

05281BD7-5A21-4ACC-8CAD-9F17101728BD


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna