VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur är relationen mellan er?

Igår berättade jag att jag helt plötsligt ska driva vårt företag själv. Det var många lyckönskningar men även en del frågor om det är bra mellan oss och om vi inte ska leva ihop?

Både jag och Johan har känt under en tid att vi behöver olika utmaningar i livet. Med hans förra jobb träffades vi knappt aldrig. Både Henri och Wilhelms småbarnsår gick åt till jobb (självfallet), men framför allt pendling för Johan. Det tärde på honom och vårt förhållande.  Att pendla 14 mil varje dag med två barn på 1år och en nyfödd var för mycket att bära.

Jag kände att jag inte rodde allt i hamn med mitt företag och behövde ta in någon mer med den ekonomiska delen. Så tog vi chansen! Min del delades nästan i två delar. För många är en ınfluenser en person som fota lite….

 Men det ligger så mycket mer jobb kring detta. Till varje samarbete får man en kund som har vissa mål att nå och för att nå de målen. Måste man lägga ner tid på fotografering, kanske styla eller bygga saker, skriva texter, möten, resor osv. Jag är därför väldigt noga med att aldrig promota något som inte jag själv känner till eller testat innan. Men det slutar inte där, mitt företag är som alla andra företag. Tar du betalt ska du skatta, momsredovisa, fakturera, deklarera, budgetera mm. Hela den delen har Johan tagit hand om samtidigt som han hjälpt mig att redigera filmer, varit fotograf osv. Det låter så enkelt och det kanske det är. Men det tar tid!

När jag anställde honom kände inte jag att jag orkade dra allt själv då jag mådde ganska dåligt under den perioden. Det var en lösning för allas bästa och vi har ÄLSKAT det.

Johan och jag har haft 2,5 helt fantastiska år som kollegor, men också glömt av vad vi faktiskt är. Man och hustru, så någon vecka innan 2018 var slut började vi prata om att:
För en gång skull sätta OSS i första hand.
Det har genom åren nu alltid varit barnen (självklart).
Men nu är det vår relation som behövs fokuseras på.
Frågan blev vad/hur kan vi göra då?

Denna delen är bara en del i vårt 2019 mål. 

Vi insåg ganska snabbt att vi träffas hela tiden, vi måste få sakna varandra. Problemet är att när man träffas HELA tiden som vi gjort under några år så hinner man inte det.
Alla våra diskussioner handlade om barnen, vilket är bra.
Men vi saknade den där delen när man frågar (banalt jag vet).
Hej hur har din dag varit? 
Hur mår din kollega osv. 

Så för någon vecka sedan sökte Johan ett jobb som verkligen är något han känner att han vill jobba med och kan utvecklas i på hemmaplan. Med en veckas notis så skulle han börja och i nuläget är allt väldigt ”rörig” för oss. Men jag är så himla himla glad för hans skull och är inte alls bitter på honom.
Tvärt om, igår när han kom hem kunde jag äntligen fråga honom: 

Hur har din dag varit?! 

Vi har snart varit gifta i 10 år och jag är så imponerad av dem som aldrig haft en kris under deras äktenskap medan andra går igenom flertal. Nej vi ska inte dela på oss, även om vi många gånger haft svårigheter så har vi alltid försökt att gå igenom dem och klara av dem tillsammans. Jag är så glad att ni vågar fråga, för jag är en väldigt öppen person när det gäller känslor. Jag vill inte att man ska hymla med att man faktisk kan ha problem i sitt förhållande. Jag tror att de flesta (framför allt i småbarnsåren) har problem. Men en del vill inte berätta det och det får man respektera. Men man ska aldrig känna att man är ensam för det är man inte.

 Det blir mer jobb för mig nu och det inser jag. Men jag är också i en helt annan balans NU än vad jag var då. Och nu är jag superpeppad, men lite rörig i allt jag ska sätta mig in i.

Tack för alla lycko-önskningar och frågor.
Hoppas ni får en fin start på dagen ❤️

img_8446.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna