VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Du är en gladare mamma nu..

Det är mycket i vårt liv just nu och ska berätta mer om det senare, men bloggen kommer lite i skymundan.
Men nu måste jag få skriva av mig lite.
Jag har nog inte på det senaste året 2018 varit mig själv riktigt. Jag blev 3barnsmamma och min kropp tog mer stryk än vad jag kunde ana. I detta blev också min energi låg och även fast jag önskade att inte Henri och Wilhelm kom i kläm, så inser jag nu att så blev det.

Igår berätta Henri en sak för mig. Jag brast i hjärtat.

Han säger:
Mamma, du är en mycket gladare mamma nu…
– vad menar du? säger jag.
– Jo, du är en glad mamma nu, som skrattar och inte så arg på morgonen på oss längre.

Jag förstod nog vad han menade, men ville verkligen förstå hur han tänkte.

Han beskrev mig som att jag ofta var arg och blev arg för småsaker vissa dagar  morgon som kväll.

Mitt hjärta brast och jag bröt ut i tårar.

Han förklarade också att jag var så annorlunda nu, glad och ville leka med dem mer.
Jag har nog inte förstått vad min ryggvärk, huvudvärk och trötthet (eller hela måendet egentligen) har gjort med mig. Och det har gått ut över dem. Man får liksom så ont i hjärtat och jag är så glad att jag är på rätt spår igen. Att kroppen inte ta lika mycket stryk längre så jag slipper huvudvärken, tröttheten och har lite energi att leka med dem. Var bara tvungen att prata av mig lite.

Jag vet att jag inte kan klandra mig för själv för den tid det tagit att ta tillbaka mitt ”LIV” men jag har startat och förhoppningsvis är jag som Henri säger. En gladare och piggare mamma nu.

Tack för att ni spana in här titt som tätt trots att bloggen eka tomt ibland. Nu time för sängen.
Kramar <3

1F449259-557A-42BE-9D98-B393CBEF34F4


Annons

Kommentarer


  1. Sara 17 april, 2019 on 08:39

    ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna