VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Man glömmer ta bilder.

Min kompis MIMO hade tjejfest igår och som vanligt är hon väldigt bra på att ta bilder i mängder. Jag är sämst på att få med mig på bild. Men hon lyckas fånga mig varje gång. Och tur är väl det. Att känna förändring i kroppen gör jag varje dag. Men att se  förändringen i utseendet är svårt för mig.  Jag försöker verkligen förstå vad det är vi åstakommit på bara några få veckor. Men mimo skickade en bild till mig idag och nu ser jag också hur jag förändrats under vår resa.

Idag var det i vägning och jag har nu tappat

– 19 cm på min mage och minus 10 kg i vikt.

Så himla galet och jag är så glad att vi startade denna resa. Är en lång bit kvar. Jag har fortfarande väldiga problem med min nacke. Men inte alls på samma sätt som tidigare.

Självklart ska ni få se bilden❤

Ha en fin söndagkväll

Bild till vänster tagen förra året i vintras

Och bilden till höger tagen igår

IMG_20190331_165521_032


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna