VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Wow känslan!

390FA841-D706-4155-981A-4E522EDD9025För snart 7 veckor sedan hade jag väldigt svårt att gå upp för de här stegen. De är inte många trappsteg (ca 30), men flåsandes och alldeles svettig kom jag upp här och det är dagens sanning: Jag verkligen tampades med att ta mig upp😭. Jag fann denna runda första veckan jag skulle ut på promenad och har återkommit till den ganska ofta.  Idag var jag här igen 🙌🏽

när jag kom upp ( efter ha sprungit upp) fortsatte jag promenera vidare, men fick gå tillbaka och inse att: wow, jag sprang upp här utan att knappt märka av det. För bara några veckor sedan fick jag pausa en bra stund när jag äntligen tagit mig upp.  Jag var tvungen att fota ett av mina framsteg som jag gjort med min kropp. Det är kanske ett litet steg, men ett stort kvitto på att jag är på rätt väg😭🙌🏽💕känns grymt. 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna