VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inte stirra mig blind på vågen…

Hej finisar,
i söndags var det dags för invägning igen och denna gång var det inte lika roliga resultat för min del.
Samtidigt som jag ”vet varför” vill jag inte helle stirra mig blind på vikten. Det är lätt att man gör det och det är då det är så viktigt att faktiskt ha tagit bilder som motivera en och att man mäter sig.

I mått har jag gått ner på alla områden 2-3 cm, medans i vikt hade jag gått upp 0,5 kg (med min mens under invägning ). Visst blir det påfrestande när man ser + på vågen när man vet vad man gjort tidigare veckor.

Det är ganska enkelt att säga: men stirra dig inte blind på vikten.. lättare sagt än gjort. Vi får enbart väga oss 1 gång varannan vecka. Men jag har svårt att hålla mig till det (tidigare erfarenheter) så Johan har gömt undan vågen för mig. De är enklare för mig då att lita på min träning och kost istället för
bara stirra sig blind på vågen.

Johan hade gått ner ytterligare – 2 kg vilket är skit grymt. Jag känner istället att mina kläder börja dra neråt och jag kan knappt ha en del plagg längre. Är så himla kul faktiskt!
Så igår plockade jag fram ett par jeans jag absolut inte kan ha än och tänker att detta ska bli mitt mål framöver. Skit i vågen och gå mot nya mål istället. Till sommaren ska de sitta perfekt har jag bestämt =)

IMG_2681

Ha en underbar dag ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna