VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med kidsclin.se

Bra hjälp för barnen

Det var ett tag sedan vi var i småbarnsåldern nu, visst vi har killarna och de är inte superstora. Men nu är vi tillbaka i den riktiga ”småbarnstiden” med Isabelle och åkommor som skorv, blöjeksem är vår vardag igen. Det har hänt lite på marknaden sedan vi var där sist och i samarbete med Kidsclin ska jag berätta lite mer om deras produkter som kan underlätta vardagen.F5E7EC11-7E83-440F-91EE-A9D825B6E1D2

Har era barn ”problem” med skorv?
Skorv är nog något de flesta barn har och det är olika hur mycket man har.
I nuläget kämpar vi med Isabelles skorv och kanske bara är jag, men jag har inbillat mig att håret växer bättre om man plockar bort skorven. Så därför tampas vi med den för vi vill att hennes hår ska växa jämt och fint. Hon har ju en rätt bra kalufs nu och där jag inte tampats med skorven. Där har det inte växt lika mycket heller. Självklart kan det bero på annat, men jag ser framsteg i alla fall. Hur kan Kidsclin Skorv serum hjälpa dig?

Det är väldigt enkelt:

Kidsclin tar effektivt bort skorv och förebygger skorv hos spädbarn.
Spreja 2 gånger i handflatan och massera in området med skorv.
Man kan behandla morgon och eftermiddag tillskorven försvunnit.
Fastsittande hudfjäll kan avlägsnas enkelt med kammen eller borsten. Kammen har vi använt då det känns enklare att få med allt från det hår som finns. KidsClin minskar vätskeförlust genom huden och återställer hudens barriärfunktion.8M7A9343

Blöjeksem

Vi har inte haft problem med blöjeksem fören med Isabelle, hon har ofta irriterande hud och man kan känna att hennes pH-värde är lite lågt ibland när man byter blöja. Många saker som vi har testat har inte hjälpt hennes utslag och man märker att pH-värdet fortfarande inte är ”bra”. Så det ska bli så intressant att testa denna produkt. ”Kidsclin blöjsprej  är bra för barn som ha problem med blöjeksem. Den normalisera hudens pH-värde (förhindrar ammoniakomvandling från urin och enzymer från avföring som bryter ned huden. Den Återställer hudens barriärfunktion och beskyddar huden mot friktion. En Återfuktande behandling och verkar uttorkande på huden.”.
Ska bli kul att se om det blir någon förändring!
Recension kommer senare. 8M7A9322

Kidsclin Bodymousse 

I somras hade Wilhelm ett område på benet som kliade och kliade. Han kunde inte somna för det kliade så hemskt. Vi försökte få han att sluta då han rivit upp det fler gånger. Då blev vi rekommenderade att köpa Kidsclin Bodymousse. Vi smörjde in på området som var irriterat och sen lät vi det värkar. Enkelt att smörja och det går ganska fort och efter en stund somnade han. Vi fortsatte att smörja tills kliande lagt sig (2 dagar). Den ska förvaras öppen i kylskåp och det kan nog uppfattas lite som en kylande känsla när man lägger på den, vilket verkade som en härlig känsla när det kliade så hemskt.

”KidsClin BodyMousse med patenterad 2QR-formel, är en barnvänlig mousse som används för att lindra symtom i samband med kliande hud som kan orsakas av mollusker och nässelfeber.Minskar klåda med direkt verkan och förbättrar hudens tillstånd och uppbyggnad. Den begränsar även risken för ärrbildning och infektion. Skummet är lätt att applicera, kladdar inte och är snällt mot barnets hud.”

8M7A9325

Just nu har ni 30% på alla Kidsclin produkter med koden HANNA30 hos Apotekethjärtan.
Vill ni läsa mer om alla produkter kan ni läsa om dem där eller på kidsclin.se

2A334D61-CA3E-44D8-8F2B-723018485C1D


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna