VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med lekmer.se

Vårnyheter för barnen!

Sitter i mysbrallor, kollar ut i slasket och längtar efter våren.
Man kan inte annat göra när man spanar in alla nyheter som kommer in i butikerna nu.
Jag har redan lyckats knipa några härliga nyheter till barnen.

Jag vet vintern är inte slut och här kommer jag och tjatar om vår-nyheter.
Men jag har en tendens att vara ute i tid. Neråt landet (inte än) bara vänder det helt plötsligt. Från att vara minusgrader till att bli vår över en natt. Så var det förra året och då var det bara att plocka fram sina nyheter ur garderoben.

Vi kommer även i år våga satsa på färg, det kan inte bli fel.
Vi kommer köra en favorit i repris. KULING`s ALWAYS  finns i 7 olika färger.

8M7A9463
KULING´s vår-jackor kommer i år i fantastiska färger,
bra vattenpelare/andningsförmåga samt ett fantastiskt bra pris.

Detta är ingen regnjacka, men 10. 000mm i vattenpelare håller barnen torra i vårregnet.
Ville visa er hur vattnet bara slinker av under rinnande vatten.8M7A9476 8M7A9475

Hur är storleken?
Det är ofta en fråga jag får och KULING överlag är stora i storleken. Och skulle även säga att denna modell är det. Sen gillar jag att den är lite större för då täcker den rumpan lite mer. Så även förra året som i år. Tar jag den stl som ligger dem närmst. Ex Henri är 126 cm och tar då 128 i storlek.  I andra märken tar jag ofta en storlek större gällande jackor.  Men här väljer jag rätt storlek!

8M7A9470 8M7A9469
Däremot till er med mindre barn som Bellis hade jag tagit en storlek mindre. Ex  anoraken som jag beställde till Isabelle:  hon är en 80 nu och 86 i vår (tror jag) och den hon har på sig är 86. Lite stor och här räcker det inte med mudden. Så en ny är påväg till oss i 80 ctl.

8M7A9482 8M7A9479

Info om plaggen:

– Vattenpelare: 10 000 mm
– Andningsförmåga: 5 000 g/m2/24h
– Vindtät
– BIONIC-FINISH ECO®-ytbehandling
– Avtagbar huva
– Dragkedja fram med hakskydd
– Vindslå med tryckknappar
– Två fickor fram
– Reflexdetaljer
– Justerbara ärmslut med kardborre

– Material:
– Yttre: 100% polyamid
– Foder: 100% polyester
– Tvättråd: maskintvätt: 40°C

8M7A9468


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna