VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett trist nyårslöfte!

Redan innan nyår hade jag kommit igång och rört på mig lite Med promenader och simning.
Det fungerade jättebra och jag hade bestämt mig redan då att jag skulle försöka aktivera mig lite mer under 2019. Och nu sitter jag färdig klädd för mammaträning. Jag ska prova på det och se om det är något för mig och Isabelle. Som förövrigt fick vaggas i famn till sömn i natt vid 00.30..
Vi får se, fixar hon det så gör hon..
Hon kan nog med tycka det är roligt att testa på och vara med mamma på gymmet. Det är ju en första gång till allt 😉. Mammaträningen är på Mån och Torsdagar och är det roligt fortsätter vi. Är prova på nu i två veckor.
Wish me Luck❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna