VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sjukstuga med Nissebus!

Hej finisar sjukstugan har tagit över hela min dag och dagar som gått,
men nu börjar vi se ljuset igen. 
Jag fattar inte hur snabbt man glömmer det här med att första året nästan bara innehåller sjukdomar. Kanske inte för alla, men för oss har det varit så med killarna och nu med Isabelle. Jag bruka klara mig, men Johan har det alltid tufft och blir in princip sjuk HELA tiden. Tycker så synd om honom.

Trots sjukstuga har vi haft julkalender rullande och vi har hunnit med en massa skoj. Nackdelen med att   ha en kalender är väl att barnen bli så exalterade att de vägra sova längre än 05.30.. i typ fyra dagar har Wilhelm kommit springande med historiens om Nissensbus som han/hon gjort under natten. Och med kalenderbrevet i högsta hugg. Samtidigt som man blir superglad för att de är exalterade önskar jag nog någon timma sömn till.
Hur ser det ut hos er hemma?
Vaknar era barn med tidigare i december? 

 Men sova får man väl göra efter nyår 😂.

Att få alla att sitta still på bilderna går inte så ni får hålla tillgodo med några luckor. 0D883197-C9EB-4368-8B6F-0704D9A9EC3E5E26129F-E32D-449F-BF87-DC6FD7315D8A4004CD96-FB42-44DB-8C2F-AE3D217E250E


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna