VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Wow Isabella Löwengrip

Hemkommen från en föreläsning av en otroligt inspirerande kvinna. Idag var det frukostmöte och de hade bjudit in Isabella Löwengrip till att föreläsa. Eller skulle nog mer säga att hon berättade om sitt liv och vad hon har åstadkommit på så kort tid. Det är ju otroligt inspirerande att lyssna på. Att som 14 åring flytta hemifrån till att nu vara Sveriges mäktigaste kvinna!

Jag blev så otroligt inspirerad och peppad inför framtiden.
Jag har mål och visioner som bara är gömda i ett skåp och idag var första dagen på länge som jag kände mig peppad att plocka fram idéerna igen och försöka göra något av dem.

Från att sitta i ett rum med 500 företagare stora som små ska jag nu byta skepnad och återgå till mamma livet lite med  mammamöte på BVC och lunch på stan.

Sjukt taggad!!

7F8D05BF-BF6F-4051-8372-45D519588F28


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna