VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kommer aldrig att byta!

350E01A1-188B-43B8-AC54-6AF7CB35B412

För snart 5 månader sedan fick jag förfrågan om att testa Neutrals parfymfria produkter. Då fick jag verkligen en uppenbarelse om vikten i att använda parymfritt tvättmedel till barn som  jag inte gjort tidigare. Vi hade använt skonsamt tvättmedel men inte parfymfritt. Att sitta och gräma sig över valen man gjort tidigare är bara dumt insåg jag. Det var bara att starta om och se vad vi tyckte om Neutrals produkter till våra och barnens kläder.

Jag har inte tänkt på det så mycket, men tidigare har Wilhelm ibland (väldigt sällan) gett sig för att det kliar på kroppen. När han var yngre hade han lite torrare hud och vi smörjde han lika mycket som Henri för att ge bästa skydd. Dock var det inte eksem eller liknande utan bara lite torr.

När jag satt och funderade lite kan jag kan inte komma ihåg när han senast sa att det kliar på kroppen. Jag har inte tänkt på det så mycket, men det går inte utesluta att det kan vara tack vare byte av tvättmedel. 

”Mer än 30 år har Neutral sagt nej till parfymer och färgämnen som ökar risken för allergi. För ett nej till det du inte behöver är egentligen ett ja till det som verkligen betyder något.
Hudallergi – nej tack!”

Vi fick lov att testa flytande, pulver och kapslar.
Vilken blev vår favorit? 

Under 5 månader har vi enbart använt Neutrals produkter och ska jag jämföra alla så tycker jag nog fortfarande att pulverform slår allt. Det känns som om pulver får bort de svåra fläckarna bäst. Självklart får även flytande tvättmedel bort fläckar, men personligen blev jag mest förtjust i pulverform.

Vill man vara mest miljövänlig är ju kapseln perfekt. Man slipper överdosera tvättmedel och för er med barn i äldre ålder som vill hjälpa till med tvätt är det perfekt att bara stoppa i en kapsel istället för att mäta pulver.

Både jag och Johan känner att vi upplever att kläderna blivit mycket mer mjuka med neutrals produkter. Vilket självklart är väldigt positivt. Dock tycker jag kanske att produkterna sliter mer på kläderna än de vi använda tidigare. Men vad gör det??  vikten ligger i att vi är skonsamma med barnens och våra kroppar.
Så vi kommer fortsätta med Neutrals produkter framöver.

Kläder går att byta ut, medan våra kroppar består
och förtjänar att få det bästa skyddet mot allergi som möjligt.
8M7A6510 8M7A6509

DSC04095

8M7A41178M7A6511


Annons

Kommentarer


 1. Victoria Estelle 16 augusti, 2018 on 13:39

  Behöver byta till annat parfymfritt här hemma då vår minsta har eksem. Ska testa dessa ovan nu. Tror du att de säljs på typ Ica? Kram och tacksam för svar <3

 2. barnrumsinspo 16 augusti, 2018 on 19:20

  Det finns att köpa lite överallt, Ica, city gross, Coop mfl. Du kommer aldrig byta vill jag lova <3 lycka till och hoppas ni slipper examen framöver <3

 3. Josefine 20 augusti, 2018 on 10:26

  Helt klart bästa tvättmedlet!
  Vi bytte till detta när jag väntade första sonen 2015/2016 och kommer aldrig byta ut det. Synd att de slutat med refill dock. Det fanns att köpa på ÖB förut men har inte sett det i år. Vi brukar slänga i ngn matsked ättika med tvätten också för att få det extra luktfritt 👍🏻

 4. barnrumsinspo 20 augusti, 2018 on 10:31

  Å perfekt tips tusen tack. Ja refil hade varit ännu bättre.
  Jag skäms lite för att man inte bytt tidigare. Men huvudsaken är att man funnit rätt nu =)
  Ha en fantastisk dag kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna