VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ibland får jag inte ihop det..

God morgon finisar.

Idag vankas den varmaste dagen på året typ… vi flyttade hem i måndags för att ha en vecka att planera inför dop och kunna komma in i rutin igen. Dock fick vi flytta ut till stugan igen. Vi har så sjukt varmt i huset och det blir olidligt att vara där när det blir så  varmt. Vi köpte en ac innan sommaren men den var alldeles för liten för hela huset. Det gäller bara tänka om tills nästa år.

Så vi flyttade tillbaka ut till stugan igår igen. Blir kanske bara för någon dag.

Igår blev en helt fantastisk kväll på Salt. Fantastiskt fint väder och var så vackert med solen som strålade i havet medans vi åt. Har ni aldrig varit där?? då är det ett ställe ni ska besöka om ni är i Halmstad!

Efteråt åkte vi ut till stugan igen och spelade spel. Älskar gamenight’s både tänka och skratta på samma gång. Perfekt dag och bra avslutning på semestern. Vi har ju hela denna veckan med. Men den är ju fullbokad med annat 😉 tanken var att jag skulle åkt på ciff-mässan idag. Men även i år så kommer den så dumt och jag känner att jag inte hinner  med den just nu mitt i allt med dop osv . Det kommer fler chanser och Formex är bara runt hörnet så få spara energi till det istället. Man kan inte vara med på allt. Ibland kommer livet före med ❤️🤗

Har ni börjar jobba igen eller har ni semester? 

0051DBA1-E442-4247-B656-8EC98987C7C4

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with au5 preset

Processed with VSCO with av4 preset

65B845B1-F1CB-4DDB-B274-58EBC596C605

Processed with VSCO with av4 preset


Annons

Kommentarer


 1. Karin 9 augusti, 2018 on 01:09

  Nej ibland får kan inte ihop det det bara går inte…
  Underbara bilder!
  Sov sött 🤗

 2. barnrumsinspo 9 augusti, 2018 on 09:02

  Nej det bara är så och man få bara gå på magkänsla så man inte bli allt för uppstressad.
  Ha en underbar dag <3

 3. Sofia 10 augusti, 2018 on 18:30

  Vad härligt det ser ut 🙏🏼 Här har vi ledigt ett par veckor till. 🌺🌞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna