VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnens dag

God morgon finisar.

Idag längtar vi att far i huset ska komma hem. Har tänkt laga något gott och bara njut av fotbollen tillsammans ikväll. Vi börja göra oss redo här hemma för en dag spenderat i solen! Har redan börjar preppa barnen med en massa vatten. Vi ska iväg på barnensdag som reser runt i Sverige och som nu landat i Halmstad. Det har premiär idag och det finns en massa roliga saker att hitta på har jag läst. Nu ska det bli extremt varmt denna lördag så stranden kansk suktar för en del. Men killarna har fått välja och barnens dag har längsta efter så då det kommer vara uppträde av ingen mindre än Samir och Victor på scen.

Jollyroom är där med kidszone där barn kan leka och busa. Är mycket blandat bland annat   uppträde av trollkar, my little Pony, ponnyridning mm. En massa bara för barnen, så jag förstå att killarna är peppade.

Här nedan ser ni turnéschema

83FCFF9F-8E3D-415A-B0AF-E8A7DC26266D

Vi var på det förra året och var en super mysig sak för familjen att vara på, men fick lite panik av denna värme och att Isabelle skulle ligga i vagnen. Men mina magiska föräldrar kom och överraskade igår och passa henne. De är så himla underbara! De ska på fest ikväll, men väljer att stressa för min skull, fantastiska är egentligen bara förnamnet.

Läs mer på HÄR för hela schemat idag och var ni kan köpa biljetter  för att få det lite billigare osv. Förköp är ett bra tips från förra året, vi köade ganska länge innna vi ens kom in. Poppis ställe 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna