VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smygpremiär ikväll!

Ikväll öppnar Leos lekland här i Halmstad, det är bokstavligen talar endast ett stenkast från oss och vi gjorde det dumma att berättade om detta för killarna när vi fick detaljplanen (eftersom vi bor så nära).
Så under snart 1 års tid har de tjatat om att det ”snart” öppnar ett Leos i Halmstad.

Men ikväll är det äntligen dags, vet knappt vad jag gett in på, att ta med tre barn helt själv på detta.
Tänker mest när Isabelle är så liten och antingen sover hon och jag får sitta med henne. Eller får jag ha henne i bärsele, vi får se.

Invigningen är i någon timma och tror det räcker med det idag när killarna varit på förskolan.
Värmen tar mycket på dem med, var och lämnade dem nu och är redan 21 grader ute. Så för att ha lite energi till kvällen tror jag nog vi får ta en vila innan vi går dit. Ska faktiskt bli super roligt att vi får hit ett Leos äntligen.
Jag vet att jag tjatar om detta, men det lekland vi haft här är inte att hänga i julgranen. Jag slutade gå dit med killarna för längesedan. De tjatar fortfarande om att gå dit, men det är trånga utrymmen , dålig luft och man luktar så mycket matos när man gått där ifrån. Så jag bara kände att nej, det får vara!

Här kommer vi nog hänga rätt mycket framöver, vet att det finns säsongskort och vänner som haft Leos i sina städer, säger att det är värt det. Med tanke på att man är mammaledig och hemma med killarna kanske detta vore perfekt för de dagar vi är hemma tillsammans.

Någon som har säsongskort och som kan ge mig lite feedback kring det?
Hiss eller diss 😉 D4542BC4-B2E4-4FA8-B8F8-D9ECFB30E2F9 45C22BBE-CA07-4E3D-B54C-C92F5135FBB3

Bilder från Leos i Partille


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna