VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Får man lov att skryta om sina barn?!

Vilken kväll, trodde att killarna skulle hoppa in i säng och somna. Men de lever nog fortfarande på ångorna av buset i kroppen. Alltså vilken dag det blev, lite stress men vi klarade det. Jag fungerar bara till hälften utan Johan. Idag åkte vi ut till stugan för lite välbehövligt bad och nedkylning innan vilan inför kvällen. Jag tyckte jag planerat så himla bra! Men herregud vilken stress det blev. Johan ringde mig vid 16 och frågade om vi var startklara för Leos… och då trodde jag att jag hade ca 3 timmar kvar att spela på. Jag fick för mig att invigningen började kl 19.00. Det var bara smälla igen poolen, duscha killarna snabbt och baxa in alla i bilen. Herregud vilken stress! Men vi hann och vilken tur att vi gjorde det.

Ibland får man väl lov att skryta om sina barn, skit samma jag gör det ändå.
De kände nog på sig att här gäller det att lyssna för  de var helt grymma idag. Jag kunde ju inte springa med dem som jag brukar. Nu hade jag Isabelle och med bärsele kunde jag följa med dem en liten kort stund. Men jag hamnade mest vid bordet för att de skulle veta var jag var.
Jag är sjukt impad av både killarna och henne. Det blev en fantastisk kväll och jag känner mig grymt stolt över dem.

Hur var det på Leos?! 

Jag hann tyvärr inte ta så mycket bilder idag.
Men det var nästan identiskt med Leos lekland i Partille. 

Som vanligt i ”Leos anda” var det grymt fräscht och fantastiskt bra luft. En dag som denna kan man tänka sig att det kan bli varmt. Men icke sa Nicke.. var ju grymt att vara där innan och leka när det var så här varmt.

Som sagt allt är ju sprillans nytt, så att tänka på är att ta det extra försiktigt. För jag såg både en och annan svepa ner fortare än ögat för rusch-kanorna. Var en kille som tyvärr landade så hårt i en av trapporna att ambulansen kom och hämta honom. Det är så tråkigt att sådant ska hända och stackars pojk. Så det kan vara bra att säga till barnen (lättare sagt än gjort) att ta det lite lugnt nu om man ska inviga det i veckan mest för deras egna skull.

För övrigt så kan man knappt missförstå killarnas reaktion och betyg för att Leos äntligen öppnat här.
20.00 stängde dem och då fick jag nästan dra ut killarna!!
så gott betyg är väl bara förnamnet.
Ett sista tips är att INTE GLÖMMA STRUMPOR, nu när värmen är här har man sällan strumpor på sig.
Men det är ett måste för att komma in. Det finns att köpa självklart, men tänker att finns säkert någon som inte tänker på det, så tipsa extra om det.

Vill ni få en ”överblick” över hur det såg ut kan ni titta HÄR
Jag tror att detta kommer bli succé för Halmstad, detta var inte sista gången vi är här vill jag lova!

IMG_7137

6DCA31B9-D9FC-4D63-809B-DC664BA792F4 6732C544-3F90-45C8-AE85-5CF139D41A26

7958B33D-FCDC-4410-AD00-D922393878C2
CAEFF2E6-AC50-48C6-A12B-34737A398B7B

IMG_7132


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna