VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ta tag i det konstanta dåliga samvetet

i flera veckor har jag bara känt mig stressad, lite halvt oinspirerad mest för att jag känt att jag vill så mycket men orken inte funnits. Jag har försökt landa i att vi fått tillskott i familjen. För mig har det tagit mer tid än väntat. Hon är bara så ljuvlig vår lilla Isabelle. Och var nog inte fören i fredags efter babycafet som jag verkligen kände av denna  ”mammaledigt” och landade i att hon faktiskt är här.

Att komma ut och umgås med andra mammor, inte bara sitta hemma och låta vardagen rulla som innan. Var helt underbart och bara få vara lite med henne.  Killarna har kommit i högsta fokus och Isabelle har bara fått hänga med. Vilket ger mig konstant dåligt samvete. Försöker stöta bort det och jag vet ju att det bara är så, men det är väl det som gör att man känt sig lite halvt oinspirerad.

Jag vet att det var likadant när vi fick Wilhelm och jag kände att han kom i skymundan. Men vad gör man för att lätta samvetet?

Kan ju inge bara vara jag som känt/ känner så här.

Är det någon som känner igen sig??

Jag bara känner att det är dags att vända detta, har  bokat in lite mammaträffar. Inte bara för Isabelles skull utan mer för min med. Men att hon och jag får göra något tillsammans.  Samtidigt som att man skapa nya kontakter med andra mammor och bebisar.

tänker att det kan vara ett bra steg i rätt riktning ❤️

Processed with VSCO with c8 preset


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna