VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Svettig innan man är framme


9A22ECA9-EE20-4C5B-AA74-19366007B2BCalltså jag höl på att smälta i bilen innan,som jag berättade igår. Är vi inga vana strandanhängar och det märks så väl. Killarna fick välja på aktivitet idag, det landade på strandhäng.

Men alltså vi är ju så dåliga på att packa och veta vad alla strandsaker finns. Är samma sak varje år. Uv-tält, hinkar, filtar mm allt är bara puts väck och det är samma visa varje år. Så innan vi ens är framme på stranden var man dyblöt av stress och tung last 😂.

barnen önskade aktivitet  kring 9 och 3 timmar senare är vi här.  Innan vi kom ner var vi tvungna att  köpa nytt uv tält, filt och hinkar. Hoppas ingen såg oss  när vi  packade ur alla 1 miljoner saker.. skötväska, vagn, uv-tält, uv kläder hinkar, kylväska omg jag får panik 😂. Men när man väl är där då är det väl mysigt.. en sak som jag funderar över är… varför går man inte fler gånger 🙄

aja lyxproblem ha en galet underbar dag finisar! 5B1615E2-93F2-4862-9CFF-C2EE05D7CC5D


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna